21 Ekim 2008 Salı

Hasarlı Oto | Hasarlı Araba



PERT ARAÇ, HASARLI ARAÇ SATIŞ SİSTEMLERİ

Aşağıdaki web siteleri sigorta şirketlerinin birinci elden aracısız ihale yoluyla pert araç, hasarlı araç satışı yaptıkları web sitelerine rahatlıkla ulaşmanızı, araçları incelemenizi ve teklif vermenizi sağlamaktadır. Sisteme üye olan kullanıcılar aracın özeliklerini ve ihale değerlerini görüp araca istedikleri ücreti önerebilmektedirler. Bütün bu işlemler gerçekleşirken sistemde hiçbir kullanıcı diğer kullanıcıların vermiş olduğu fiyatı görememektedir. Aşağıdaki linkleri kullanarak sigorta şirketlerinin pert araç borsalarında pert araç sorgulaması yapabilirsiniz.





Anadolu Sigorta Pert / Hasarlı Araç Satış Sistemi

Anadolu Sigorta portföyünde bulunan pert olmuş araçların internet üzerinden satışa çıkarılmasını sağlayan bu web sitesinde araçlar marka, model, model yılı, renk piyasa değeri ve detaylı resimleriyle görülebilmektedir.

http://www.anadolusigorta.com.tr



Güven Sigorta Hasarlı Araç Satış Sistemi

Güven Sigorta portföyünde bulunan pert olmuş araçların internet üzerinden satışa çıkarılmasını sağlayan bu web sitesinde araçlar marka, model, model yılı, renk piyasa değeri ve detaylı resimleriyle görülebilmektedir.

http://www.guvensigorta.com.tr



Işık Sigorta Pert / Hasarlı Araç Satış Sistemi

Işık Sigorta portföyünde bulunan pert olmuş araçların internet üzerinden satışa çıkarılmasını sağlayan bu web sitesinde araçlar marka, model, model yılı, renk piyasa değeri ve detaylı resimleriyle görülebilmektedir.

http://www.isiksigorta.com




Axa Oyak Sigorta Hasarlı Oto İzleme ve Teklif Verme Sistemi

Axa Oyak Sigorta portföyünde bulunan pert olmuş araçların internet üzerinden satışa çıkarılmasını sağlayan bu web sitesinde araçlar marka, model, model yılı, renk piyasa değeri ve detaylı resimleriyle görülebilmektedir.

http://www.axaoyak.com.tr



Ankara Sigorta Pert Araç Satış Sistemi

Ankara Sigorta portföyünde bulunan pert olmuş araçların internet üzerinden satışa çıkarılmasını sağlayan bu web sitesinde araçlar marka, model, model yılı, renk piyasa değeri ve detaylı resimleriyle görülebilmektedir.

http://www.ankarasigorta.com.tr/



Birlik Sigorta Pert Araç Satış Sistemi
Birlik Sigorta portföyünde bulunan pert olmuş araçların internet üzerinden satışa çıkarılmasını sağlayan bu web sitesinde araçlar marka, model, model yılı, renk piyasa değeri ve detaylı resimleriyle görülebilmektedir.
http://www.birliksigorta.com.tr/



Fiba Sigorta İhale Yöntemi İle Hasarlı Araç Satış Sistemi

Fiba Sigorta (Finans Sigorta) portföyünde bulunan pert olmuş araçların internet üzerinden satışa çıkarılmasını sağlayan bu web sitesinde araçlar marka, model, model yılı, renk piyasa değeri ve detaylı resimleriyle görülebilmektedir.

http://www.fibasigorta.com.tr/



TASİŞ ARAÇ SATIŞ SORGULAMA

Devlet Gümrükte kalan yada elindeki Kamu malı olan ihtiyaç fazlası araçları Tasiş Başbakanlık Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü aracılığıyla bu siteden satıyor.

http://www.tasis.gov.tr/



MKE HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ

Alınan otomobil, tezgah, vinç, suda yüzen araçlar, motor vs malzemenin içinde çalışabilecek nitelikte olanları tamir ederek ihtiyaç sahiplerine satmak suretiyle de ticaret yapmak.

http://www.mkehurdasan.com.tr/



Ak Sigorta Pert Araç Satışları

Aksigorta'nın pert araç alıcıları, pratis.net kurumlararası elektronik ticaret platformu-na üye olduktan sonra gerekli eğitimleri alıyorlar ve işlemleri, internet üzerinden hem hızlı hem de güvenli bir biçimde gerçekleştiriyorlar. Aksigorta, pratis.net 'e-ihale@Aksigorta' projesi ile pert (hurda) araç dosyası hazırlama, teklif toplama, değerlendirme ve sonuçlandırma işlemlerini internet üzerinden gerçekleştiriyor.

http://www.pratis.net/



Güneş Sigorta Pert Araçlar

Güneş Sigorta pert total araçların sovtaj tespiti ve ihaleye çıkarılması şirketin pert. total kurulu kararı gereği tüm Türkiye'de olmak üzere tespit edilmiş şahıslara verilen şifreleri kanalı ile internet üzerinden teklif toplanması şeklinde yapılmaktadır. Söz konusu teklif alınan firma veya şahıslar listesine girebilmesi heyet kararı ile olmaktadır

http://www.gunessigorta.com.tr/



Aviva Sigorta Yeni Pert İhalesi

Aviva Sigorta pert araç satış ihalelerini kurumsal web sitesinde Partner Girişi sayfasından yayınladığı link ile duyuruyor. Bu linkten açılan sysoto web sitesini takip etmek gerekiyor.

http://www.avivasigorta.com.tr/